Bestil bord

Sikre dig et bord i aften, en anden uge eller reserver os til større begivenheder på siden her.

Inden vi finder dig et bord til et bestemt tidspunkt, finder husets bedste håndsprit frem, tager 10 armbøjninger og prøver at nå en highscore inden ankomst, så læs gerne hvad Bip Bip Chriss har skrevet nedenfor.

Bemærk: Det er ikke nødvendigt at booke bord/reservere for at besøge Bip Bip Bar og spille. Du kan sagtens dukke op uden reservation og så fortæller biptenderen dig/jer hvordan det hele foregår med at spille, hvad baren byder på osv. (se evt. link: How to play). Baren er både åben for dem der got game og vil spille og for dem ikke ønsker at spille, men hellere vil på bartur og tage kampen op med øl, drinks, shot og sodavand -udvalget.

Online booking for 4-20 gæster.

Fx: Bytur, herrertur, tøsetur, dragegetaway, date, tinderdate, vennetur, familiehygge osv.

Pris per person ved reservation: 60kr og sikrer et reservations skilt ved bord og spillekort med 25 credits til alle gæster der har reserveret. Arkadespil koster 1 credit at spille og pinball/flippermaskine koster 2 credits som trækkes fra kortet. Spillekortet med 25 credits modtager du ved ankomst og vi skal nok forklare hvordan det virker, eller læs her: How to play

Reservation for flere end 20 personer

Fx: Fødselsdage, polterabend, firmaevent, julefrokost, barnedåb, konfirmation, klasseudflugt, studenterfest med mere

Er i flere end 20 gæster så er det også muligt, men i disse Coronatider tager vi ekstra personligt hensyn. Venligst send en SMS på (+45) 27285003 så vender vi tilbage så snart vi kan. Skriv gerne om det er indenfor eller udenfor åbningstiden.