Danish: Beskrivelse:

Bip Bip Bar er en bar på Nørrebro som tilbyder alle gæster at prøve de originale arkade og pinball maskiner som du måske husker fra ferien, færgen, Professor Olsens Spilleland, den lokale grillbar eller et sted de ikke helt kan glemme.

Vi tilbyder et sjovt drinks kort der spiller sammen med spillegladen og et stort udvalg af klassiske og unikke special øl da vi tror på, at kvalitets spil og kvalitets øl går hånd i hånd. Vi har to en halv etage med 2 barer og ca. 30 unikke spil spredt rundt. Spillemaskinerne er købt og opsamlet rundt omkring, især i Danmark, hvor vi derefter istandsætter og vedligeholder. Stemningen er ikke til at tage fejl af når nogen genoplever deres yndlingsspil efter 20 år, nogen for første gang sætter en highscore, andre der taber til kæresten eller finder kærligheden hen over en pinballmaskine. De kan noget de maskiner og det har de kunnet siden 70erne. Prisen er også den samme, nemlig 2-4kr per credit/spil så du kan nå hele vejen rundt og tilbage med historier til baren igen. Oplevelsen er unik og er den glemte kærlighed der nu endelig har fundet mod til at spørge: skal vi spille sammen?

Pris: 2-4 kr pr spil (80er priser).

Entré: Gratis

Reservation: Kun nødvendigt ved større selskaber, vi er en bar og har mange walk-ins.

Data: Fælleevej 7, 2200 København N åbnede i April 2018. Bip Bip Bar er lavet af de samme som folkene bag Chassis Arcade. Bip Bip Bar og Chassis Arcade har ligget på Jægersborggade (Nørrebro), Faksegade (Østerbro), Wesselsgsde (Nørrebro) og nu Fælledvej (Nørrebro). De manglende flytninger skyldes den voksende til strøm af gæster og nødvendigheden i at udvide.

Logo og billeder

Se også:

Ønsker du at leje Bip Bip Bar: Klik her.