Priser på spil:
Entre: gratis
Spillekort: 10 kr
25 credits: 50kr
Arkademaskiner tager 1 credit pr spiller.
Pinballmaskiner tager 2 credits pr spiller.
Du må beholde spillekortet og kan også tanke credits på det uden at købe et nyt.

Bemærk: Vores bar er også åben for gæster som hellere vil prøve vores drinksmenu og ølkort og mærke stemningen frem for at spille.

Selskaber

Vi er klar til dit arrangement, din fødselsdag eller den bedste bytur. Hvis I er et større selskab kan det være en god idé at reservere på forhånd. På den måde kan vi lettest rette til så der ikke er over 50 andre gæster som har booket sig ind på samme tid. Der kan stadig være en masse liv på adressen, da du booker i vores åbningstid og vi ikke lukker døren for gæster udefra i det tidsrum. Vi har masser af erfaring med børnefødselsdage, voksenfødselsdage, polterabends/bachelorparties, teambuilding, studenterfester, julefrokoster og hvad der nu ellers kræver en fælles uforglemmelig oplevelse. Så hvis du vil prøve noget nyt, som alligevel er velkendt, noget hvor alle vennerne og hele familien kan lege med, så book arkaden, for her står PAC MAN, SUPER MARIO, SONIC, FLIPPERMASKINER og meget meget mere klar til jer.

BOOKING I ÅBNINGSTIDEN:

Bemærk, når du reserverer indenfor åbningstiderne er døren også åben for andre gæster udefra. Det er sjældent et problem da Fælledvej 7, 2200 KBH N har 3 etager og mange maskiner. Bookingsystemet er primært indført for at imødekomme ønsker og sikre os en bedst muligt balance i antal gæster og type af events de pågældende datoer.

STØRRELSE: Selskaber under 15 personer behøver ikke booke på forhånd. Vi har erfaring med både store og små selskaber.

PRODUKTION: SHOOT/FILM/REKLAME/PROMO: 1000 kr i timen (min. 2 timer) forudsat at udtrykket for produktionen er godkendt af Bip Bip Bar forinden. Prisen er ekskl. moms.

SÆRLIGE ØNSKER: Vi har mange sjove bookinger med mange spændende ønsker. Det er primært gæsterne der selv skal være initiativtagere, med mindre vi skal sætte ekstra hænder på opgaven. Ønsker du kage, konkurrence eller andet sjov, så skriv, vi er åbne over for jeres sjove ideer og lader jer som regel bare give den gas.

BETALING: Ved aftalt produktion eller anden rabatordning skal depositum være betalt før aftalen er godkendt.

 

BOOKING UDENFOR ÅBNINGSTIDEN:

Det er muligt at reservere hele adressen udenfor vores normale åbningstider til den aktivitet du ønsker. Vi sørger for at der er en ansat til stede og rengøring før & efter.

SELSKAB:  20 Personer eller flere: 150kr pr person de første 2 timer. Herefter 50kr per person, pr time. Inkluderer freeplay i alle bookede timer, og 1 valgfri øl/sodavand. (level 1). Der tillægges et reservationsgebyr på bookinger udenfor åbning på 1500kr. Minimumspris: 4500kr.

PRODUKTION: SHOOT/FILM/REKLAME/PROMO: 1000 kr i timen (min. 3 timer) forudsat at udtrykket for produktionen er godkendt af Bip Bip Bar forinden. Dette inkluderer en ansat og rengøring (før og efter). Efter hver 8. time gives det 1000 kr i rabat. Dvs. 8 timer = 7000 kr, 16 timer = 14000 og så frem deles. Priserne er ekskl. moms.

BETALING: Depositum skal være godkendt og modtaget en uge forinden og resten af beløbet skal være godkendt og modtaget 24 timer inden start. En reservation og først godkendt når vi har modtaget depositum.

KONTAKT:

Email: Spørgsmål og booking: booking@bipbipbar.dk

Telefon:  Onsdag kl 12 – 14: TLF: 20404481

 “Off the Grid”: Du er altid velkommen til at booke på adressen.

OBS! Vi spilstester også tit nye beta-udgaver af spil. Så afprøv din produktion hos os!

 

Eksempler hvor Bip Bip Bar indgår i produktion:

Reklame for Movia
Scener til infoskærmene.

Guldtuben 2018
Nogle dygtige youtubere var nomineret og skulle medvirke i et indslag om Guldtuben

Se klippet her:

Reklame for lancering af Adidas sko
Rezet store lejede Fælledvej 7, 2200 KBH N og tog billeder til lancering af ny Adidas sko.

Reklame for Dankortet.
Arkadedelen er optaget hos os, da vi havde adresse på Wesselsgade 4, 2200 KBH N