Bliv frivillig hos Bip Bip Bar


(billeder af nogle af vores frivillige)

Om vores team
Arkaden er blandt andet defineret ved de mange spil og mange hænder, der både spiller og hjælper til. Det er derfor vigtigt, at der er plads til alle. Teamet skal helst repræsentere alle typer af folk, både dem som har krudt i r*ven og dem som bare keder sig. Vigtigst er, at du har en interesse for, at teamet støtter op om teamet og at teamet hjælper alle dem, som ikke er en del af os. Din viden om nye og gamle spil samt dine gaming skillz er med andre ord ikke det vigtigste som frivillig, men derimod, at du har lyst til at lære og har lyst til at være med. At du er “the-kickarse-king” eller the-GG-grrl til et spil, så gør det naturligvis ikke noget og du vil få rig mulighed for at snakke med andre om det.

Som frivillig er du også med på at sætte dit præg på arkaden og den retning vi bevæger os i. Du vil også få adgang til vores online del, hvor du kan finde telefonliste, skema, guides osv.

Er der brug for dig?
Naturligvis! Vi har brug for folk til alle slags opgaver, her er nogle eksempler:
Designe flyers, afholde konkurrencer, stå i bar, rengøring af maskiner, fotograf, service check og gennemgang af knapper og joysticks, stik-i-rend efter varer vi er løbet tør for, idemager, booker, fragtperson når der skal slæbes udstyr, ekstra hjælper til større events og hvad du nu ellers kan finde på sammen med os.

Vi har mest brug for folk, som vi laver faste aftaler med, men kan også godt bruge “vikarer”, da vi tit finder på ideer, som kræver lidt mere end vi selv kan nå.
Du kan altid komme forbi om onsdagen, til en snak om det hele, og se om du synes det kunne være noget for dig.

Er du landet på denne side for at logge dig ind som frivillig?
Så benyt denne side: http://bipbipbar.dk/familien
(kodeordet får du af Chriss)